60 години! С отношение към всяка капка! ВОДА! ИНОВАЦИИ! КАЧЕСТВО!

Search-icon

ВОДОПРОВОДНИ УСЛУГИ

Разполагаме с техника и специалисти, способни да извършват разнообразните водопроводни услуги, от които бихте могли да се нуждаете,. Предлагаме на вашето внимание подробности във връзка с най-често търсените водопроводни услуги

Изграждането или подмяната на водопроводно отклонение има пряка връзка с възможностите и характеристиките на уличната водопроводна мрежа. Поради това извършването на съответните услуги включва квалифицирани и документални процедури, които са от компетенцията единствено и само на ВиК оператор. Моля обърнете се към нас и ние ще ви упътим за стъпките по проектирането, узаконяването, изграждането и подмяната на желано от вас водопроводно отклонение.

Необходими документи
  • Заявление за трайно прекъсване/възстановяване
  • Клиентски номер
  • Документ за собственост и лична карта на заявителя
Цени
УСЛУГА без ДДС
в лева
с ДДС
в лева
Трайно прекъсване на отклонение на улица без настилка 782 938
Трайно прекъсване на отклонение на улица с настилка 955 1146.00
Трайно възстановяване на отклонение на улица без настилка 1240.00 1488.00
Трайно възстановяване на отклонение на улица с настилка 1562.00 1874.00
Моля, информирайте ни за възникнал уличен теч. Ако се появи подобен проблем по вътрешносградната инсталация на вашия дом, специалистите ни могат да ви съдействат за отстраняванет му.
Тези услуги спадат към задължително извършваните от ВиК оператора, а някои от тях изискват и специализирано планиране с оглед на уличната водопроводна мрежа и законодателната основа. Непременно ни потърсете за консултация и съдействие.
Малките водопроводни услуги включват всички евентуални дребни битови ремонти и нововъведения по водопроводната инсталация във вашия дом, включително монтаж на бойлер, мивка, душ батерия или тоалетна чиния, свързване на кухненски шкаф и мивка, на пералня и съдомиялна машина и т.н.